Disclaimer

De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op HelpGratis.nl. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om op elk gewenst moment en naar eigen inzicht de inhoud van deze website en van deze algemene voorwaarden te wijzigen.

Copyright

Alle informatie die op deze website wordt aangeboden is eigendom van deze website. De aangeboden informatie mag niet worden gekopieerd zonder uitdrukkelijke toestemming. Ook mag de aangeboden informatie niet worden geciteerd in eigen werk of op een andere website zonder uitdrukkelijke toestemming.

Aansprakelijkheid

Wij proberen zo compleet, actueel, nauwkeurig en betrouwbaar mogelijke informatie aan te bieden. Echter kunnen wij niet garanderen dat de informatie, die wordt aangeboden op deze website, ten alle tijden correct, volledig en actueel is. Wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor enige schade als gevolg van levering, werking of gebruik van de informatie op deze website.

Op deze website wordt verwezen naar andere websites. Wij controleren elke website waar wij naar verwijzen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de websites waar naar verwezen wordt.

Privacy

Wij respecteren de privacy van onze bezoekers. Alle informatie, die u aan ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoonlijke gegevens worden nooit aan derden beschikbaar gesteld.

Wij houden geen persoonlijke gegevens bij van bezoekers. Wij houden enkel bij hoeveel bezoekers er dagelijks op deze website komen en hoe deze bezoekers op deze website zijn gekomen. Tevens houden wij bij hoe vaak er gratis wordt gedoneerd via deze website. De resultaten hiervan zijn openbaar en te vinden op deze website.

De disclaimer is voor het laatst aangepast op 21 november 2009.